Financial Lease

Met Financial Lease kan jij als ondernemer heel eenvoudig een nieuwe Renault truck aanschaffen, zonder dat je direct een flinke investering hoeft te doen. De bank neemt namelijk de aanschafprijs voor zijn rekening, waarna jij een vast bedrag per maand betaalt voor de Renault vrachtwagen. De hoogte en duur van het leasecontract bepaal je helemaal zelf en na de laatste betaaltermijn is de truck van jou. Bovendien profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen.

Operational Lease

Wil je elke maand een vast bedrag betalen voor een nieuwe Renault truck en je verder geen zorgen hoeven te maken over eventuele bijkomende kosten voor onderhoud, reparaties of verzekeringen? Dan is Operational Lease de beste keuze voor jou. Daarmee loop je geen enkel financieel risico en weet je voor het afsluiten van het leasecontract precies hoe lang je hoeveel betaalt voor jouw Renault vrachtwagen.

Leasepaketten van Renault

Als partner van Renault Trucks Nederland kunnen wij een aantal leasepakketten van Renault aanbieden voor een selectie D- en T-LINE 2020 modellen. Het gaat om de Renault Trucks D 2.1 240 pk 12 ton (4×2 bakwagen) en drie modellen Renault Trucks T en T High (4×2 trekker). Ongeacht de leasevorm (Operational Lease of Financial Lease) heb je met een leasepakket van Renault Trucks Nederland altijd recht op de reparatie- en onderhoudsservice van Renault. Bovendien ben je minimaal verzekerd van het Comfort Plus pakket, waarmee het comfort voor de chauffeur nog verder wordt verhoogd. De maandbedragen en flexibiliteit van de leasepakketten van Renault Trucks Nederland variëren.

Vrijblijvend persoonlijk leasevoorstel

Wat jouw wensen ook zijn wat betreft leasen, wij kunnen je altijd een vrijblijvend persoonlijk voorstel doen. Neem daarvoor kosteloos contact met ons op via de telefoon (026 –2030560) of mail (info@actionlease.nl). Voor een Financial Lease-aanvraag kan je ook gebruikmaken van de Lease calculator. Vul daarin de aanschafwaarde in van de door jouw gewenste truck en geef de termijn, aanbetaling en slottermijn door en wij kunnen je snel een voorstel doen.