Operational Lease

Elke maand een vast bedrag betalen voor je Renault vrachtwagen en verder nergens naar omkijken. Dat is, kort gezegd, het principe van Operational Lease. De bank schaft voor jou de Renault truck aan, waarna jij voor een vaste maandelijkse all-inprijs kan gaan rijden. Alle bijkomende kosten zijn voor rekening van de kredietverstrekker. 

Bij Operational Lease loop jij geen enkel financieel risico en kun je nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Je bepaalt zelf voor welke periode en welke Renault je wil aanschaffen. Op basis daarvan en het aantal kilometers dat je verwacht te maken, doen wij jou een voorstel voor een vast maandbedrag. De rekeningen voor onder meer de verzekering, onderhoud, reparaties en belastingen worden vervolgens door de bank betaald. 

Operational Lease is niet voor niets de meest populaire vorm van leasen onder ondernemers! Naast de duidelijkheid door het vaste maandbedrag, scheelt het veel administratief werk. De bank blijft namelijk eigenaar van de Renault vrachtwagen. Daardoor kan jij het volledige maandbedrag als kosten opnemen in je administratie en hoef je geen rekening te houden met fiscale regelingen zoals afschrijving en renteaftrek. 

Voordelen

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van Operational Lease? Of wil je een gratis offerte ontvangen? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen je alles rustig uit en doen je altijd een persoonlijk voorstel. 

Telefoon: 026 – 2030560
Mail: info@actionlease.nl